"Tots som Maragall", homenatge al poeta a l'IES Alexandre Satorras de Mataró
Lectura
L'IES Alexandre Satorras ha organitzat un acte d'homenatge a Joan Maragall que consistirà en una lectura col·lectiva del poema "Excelsior" a càrrec de l'alumnat i professorat d'ESO i Batxillerat del centre. S'ha triat precisament aquesta data, just l'endemà del centenari, per reivindicar que llegir Maragall té sentit més enllà de commemoracions i aniversaris.

El desenvolupament de l'acte serà el següent: els alumnes (acompanyats dels professors) es disposaran, agafats de les mans, en cercles concèntrics segons els nivells, recordant la forma de la sardana. A dins, els de 1r d'ESO; després els de 2n; els de 3r; els de 4t i els de Batxillerat. Romandran en aquesta posició durant la presentació de l'acte, que es farà en una tarima, on hi haurà també un representant de cada nivell i un professor.

Acabada la presentació, tots junts llegiran el poema "Excelsior", lectura col·lectiva que serà pautada per les 8 persones que hi haurà a la tarima davant d'un micròfon. Al final de la lectura, tothom homenatja Maragall amb un fort aplaudiment, amb el qual es dóna per acabat l'acte.
  • Data: 21 de desembre de 2011
  • Hora: 13 h
  • Lloc: Pati de l'IES Alexandre Satorras (av. del Velòdrom 37, de Mataró)

Imprimir