Exposició itinerant: Joan Maragall, el poeta extasiat
Exposició
La primera part de l'exposició, «Joan Maragall, el poeta extasiat», ens mostra la cronologia de Maragall, repassant la seva vida amb imatges i textos biogràfics i literaris significatius. S'hi mostra la seva evolució i els punts d'inflexió més importants en la seva trajectòria pel que fa a la creació literària i el seu pensament cívic.

La segona part, «Maragall i el teatre» basada en la relació directa de Maragall amb el teatre, parteix de tres punts: la seva vinculació amb el projecte de Teatre Íntim d'Adrià Gual, la seva faceta com a crític teatral i el seu paper com a dramaturg.

Comissariat: Margarida Casacuberta
  • Organització: Teatre Nacional de Catalunya, Institució de les Lletres Catalanes
Col·laboradors: Direcció General de Cooperació Cultural. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Disseny gràfic: Estudi Fosch

Requisits de la itinerància:

6 plafons en format roll-up de 120 x 200 cm

La versió itinerant de l’exposició és a la disposició de totes les entitats que hi estiguin interessades. Cada entitat podrà acollir-la durant un mes i la disponibilitat de l’exposició dependrà del calendari i de la quantitat de sol·licituds.

L'exposició es cedeix de manera gratuïta i l’entitat que l'acull s’ha de fer càrrec del transport i instal·lació dels sis plafons, que s’entreguen enrotllats i amb els seus suports.

Imprimir