Primer Concurs de composició coral Joan Maragall
Concurs

L’Associació Família de Joan Maragall i Clara Noble, amb la col·la­boració de la Biblioteca de Catalunya i la Institució de les Lletres Ca­talanes i el patrocini d’Òmnium Sarrià-Sant Gervasi i Cementiris de Barcelona, convoca la primera edició del Concurs de composició coral Joan Maragall amb la doble finalitat de promoure la creació musical entorn de l’obra literària de Joan Maragall i de contribuir a proveir de repertori de qualitat els cors del país i d’arreu.

<span style="Arial" ,"sans-serif""="">El Concurs de composició coral Joan Maragall es vincula a la Fes­ta de l’Ametller Florit. L’obra guanyadora de cada edició del con­curs s’estrenarà en el marc de la Festa de l’Ametller Florit de l’any següent. La propera edició se celebrarà el diumenge 10 de febrer de 2019 a les 12h al Cementiri de Sant Gervasi i la Coral Sant Jordi, conjuntament amb el Cor Jove de la Coral Sant Jordi, en faran la cloenda coral i estrenaran l’obra premiada.
  • Organització: Associació Família de Joan Maragall i Clara Noble, amb la col·la­boració de la Biblioteca de Catalunya i la Institució de les Lletres Ca­talanes i el patrocini d’Òmnium Sarrià-Sant Gervasi i Cementiris de Barcelona
Termini i lloc de presentació:

Les obres s’han de presentar o enviar per correu, abans del 31 d’octubre de 2018, a l’adreça següent:

“Primer Concurs de Composició Coral Joan Maragall”
ARXIU JOAN MARAGALL
carrer d’Alfons XII, 79
08006 Barcelona

Una vegada s’hagi donat a conèixer el veredicte del jurat, el guanyador haurà d’enviar per correu electrònic l’arxiu (Finale o Sibelius preferiblement) a arxiujoanmaragall@bnc.cat.

Imprimir